Produkcja żywności ekologicznej – z czym to się je? – pod tym hasłem Akademia Biokuriera planuje przeprowadzić szkolenia w Katowicach (ew. Krakowie), Warszawie i Trójmieście. Liczba miejsc ograniczona. Zajęcia poprowadzi redaktor naczelny i wydawca Biokuriera, Karol Przybylak.
Czytaj więcej
źródło: biokurier.pl
Kilka słów o Biokurierze
Biokurier.pl to czasopismo oraz portal o produktach ekologicznych i rynku żywności ekologicznej w Polsce. Od 2008 roku dostarczają sprawdzone, rzetelne i świeże informacje na temat żywności ekologicznej, tradycyjnej i lokalnej a także kosmetyków naturalnych i innych produktów przyjaznych naturze i ludziom. Czytaj więcej
źródło: biokurier.pl
Czytaj więcej
źródło: biokurier.pl
Kilka słów o Biokurierze
Biokurier.pl to czasopismo oraz portal o produktach ekologicznych i rynku żywności ekologicznej w Polsce. Od 2008 roku dostarczają sprawdzone, rzetelne i świeże informacje na temat żywności ekologicznej, tradycyjnej i lokalnej a także kosmetyków naturalnych i innych produktów przyjaznych naturze i ludziom. Czytaj więcej
źródło: biokurier.pl
Komentarze
Prześlij komentarz